Om Ulrikka

Ulrikka Søgaard
Idrætsfysioterapeut, Heilpraktiker og Sundhedsmentor.

fagligt cv

 

Jeg har undersøgt, behandlet og lavet sundhedstjek for karriere- og sportsmennesker siden 2004, jeg har ydet mere end 10.000 undersøgelser og behandlinger i min klinik.

 • Bachlor i fysioterapi 2004
 • Specialist i sportsskader i 2006
 • Heilpraktiker – Læge eksamineret i Tyskland. Det er en 3 årig Holistisk Naturmedicinske uddannelse med ophav i Tyskland.
 • Kropsakupunktur
 • International Pilates uddannelse – taget i Spanien.
 • Yogauddannelse taget i Indien, fra Hamsa yoga i København.
 • LEEP – en unik holistisk uddannelse, med fokus på personlig udvikling og udviklingsredskaber til brug i klinikken.

Jeg arbejder i bestyrelsen for Dansk Selskab for Kliniks ESWT.  Vi arbejder for at gøre viden let tilgænglig omkring forskning af chokbølgebehandling i Danmark. Se mere på www.DSKESWT.dk

Jeg har mange års erfaring inden for topsport, bevægelse, pilates, yoga, meditation, visualisering, coaching og silent mindfulness. Elementer jeg selv har dyrket og brugt og som jeg har undervist i på hold og individuelt.

Siden jeg var 12 år, har jeg bevidst hverdag brugt visualisering, meditation og åndedrætsteknikker til at styrke mine sportspræstationer. Nogle år senere tog jeg det ind i stiuationer, hvor jeg skulle præstere ekstra, som en naturlig del til forberedelse i skolen, på studie, inden sportspræstationer, udaf komfortzone situationer, når jeg skal undervise holde foredrag og lign.

I dag bruger jeg dagligt nogle af elementerne både i mit privatliv og i mit karriereliv.

Steder jeg har praktiseret og undervist:

 • Club La Santa i Spanien
 • Fysiocenter Dragør og Tårnby
 • Verdensholdet i badminton, Rejst i Europa og Asien.
 • Medital Klinik Danmark – fysioterpi og sundhedtjek.
 • Sportsfyssen – privatklinik i København
 • Team Danmark
 • Heilpraktik skolen
 • Diverse fodboldklubber
 • Nordic Sportclinic – Farum
 • Sand Sundhed Danmark

Ulrikka Søgaard
Idrætsfysioterapeut, Heilpraktiker og Sundhedsmentor.

personligt cv

Jeg er en kærlig, aktiv, dedikeret og dybt passioner karriermor.

Jeg har vidunderlige kæreste og sammen har vi en fantastisk søn på 2,5 år.

Jeg har i mange år levet, efterlevet og tilstræbt at skabe et liv, hvor jeg elsker min hverdag. Et liv fyldt med glæde, udvikling og overskud til at optimere mit indre og ydre sundhedsmiljø. Med det udgangspunkt skaber jeg de optimale betingelser for, at jeg kan balancere det at være karrierkvinde og samtidig være den mor og kæreste jeg gerne vil være og have tid til de ting der giver mig livværdi.

Min personlige rejse fysisk, mentalt og psykisk startede meget tidligt i liv, grundet fysiske smerter. Derfra gik det hurtigt, både med at tillære mig alt omkring min egen fysiske krop og med  personlig udvikling for at forstå mig selv, mit ophav og uddanne mig i at finde den balance og frihed der giver optimal livsglæde for mig – personligt og professionelt.

Topsport og bevægelse:

Jeg har spillet topfodbold i mange år, senere triathlon og har f.eks. gennemført Lanzarote Ironman i 2005, hvorfor jeg har en stor indsigt i forebyggelse af skader og optimering af personlig performance.

I dag dyrker jeg motion i balance og harmoni med en sund krop i et sundt sind. Det er en kombination af løb i naturen, generel styrkelse af kroppen igennem funktionel styrketræning, pilates, yoga, svømning, tennis, meditation og mindfulness.

At hente mit ansvar hjem er fuldstændig naturligt og dybt forankeret i mit DNA.

Jeg tror på, vi som mennesker kan tage ansvar for rigtig meget afhængig af vores ressoucer. Jeg tror ikke på, at vi som mennesker på nogen måde har mulighed for at tage ansvar for alt, hvad vi oplever i vores liv. Tilgengæld har vi en enorm egen ressource til at tage et valg omkring, hvordan vi vil opfatte, agere, reagere og gennemleve en livsoplevelse og situation.

Hvis vi endnu ikke har lært at bruge disse ressourcer, har vi Danmark så utrolig mange muligheder for at række ud efter kompetent hjælp og støtte.

Det er naturligt og en passion for mig konstant at tilegne mig ny viden fagligt og menneskeligt i respekt og kærlighed til min klienter, mine kære og mig selv.

Livet udenfor os og indeni os er i en konstant bevægelse. Det, der er i dag, vil aldrig være helt det sammen i morgen. Det er et, af mange parametre, som jeg elsker ved livet. Det betyder for mig, at jeg konstant er i en ansvarlig, kærlig og bevidst læring og omstilling.

 

Undersøgelsesformer og behandlingsformer jeg har fået indsigt i og kendskab til på min udviklingsrejse:

Fysioterapi, Kiropraktik, Akupunktur, Auriculomedicin, Funktionel Medicin, Detoxkure, Vandfaste, Heilpraktik, Kranio sacral terapi, Body SDS, Healing, Yoga, Meditation, Mindfulness, Psykoterapi, Mentoring, Coaching.

Rejser jeg har taget i grupper og alene for at opnår faglig læring og personlig udvikling:

Detox rejser i Indien, Sri Lanka og Kreta.

Silent retreat og udviklings rejser på Kreta og Spanien.

Henvisninger til dygtige samarbejdspartnere:

Line Engel Gerhardt: En fantatisk dygtig psykoterapeut og Clavioant

Læs mere på: www.lineengellgerhardt.dk

min passion

Jeg er passioneret og dedikeret i mit forebyggede optimeringsarbejde for at hjælpe dig, som sportsmenneske, karrieremenneske og familiemor og far til at få de redskaber og den forståelse der skal til, så du kan leve et optimalt liv fysisk, mentalt og psykisk. 

Jeg giver dig viden og redskaber, så du har mulighed for, at optimere dig selv før, under og efter en peak periode i din karriere.

Det giver dig optimale muligheder for, at High Performe hver gang uden, at det går udover din sundhed, din familie og din arbejdsglæde.

Jeg brænder for at hjælpe dig med at optimere dine muligheder for at leve et energisk og glædesfyldt liv med mod til at gå efter dine ønsker og drømme til du er 100 år+.

Derudover er jeg passioneret for at hjælpe dig, som er sportudøver til gå efter dine mål og opnå dine mål og drømme uden at du nedslider dig selv.

Når du kommer i klinikken, yder jeg altid mit allerbedste for at give dig den bedste undersøgelse, behandling, mentoring og redskaber til at blive skadesfri og eller opnå lige præcis den sundhedstilstand du ønsker dig.

Jeg arbejder complementært og holistisk med redskaber fra det etablerede sundhedsystem og med redskaber fra det holistiske sundhedssystems udbud. 

Jeg har dybt respekt for og samarbejder med en høj etik moral med det danske etablerede sundhedssystem.

 

 

min mission

Min mission er at hjælpe, støtte og guide mennesker til at opnå et energifyldt og sundt liv nu og til de er 100+ år.

Min mission er at videregive viden om, at det er muligt for langt de fleste mennesker i Danmark. Det kræver et bevidstvalg og et konstant eget ansvar og mod.

At udbrede viden om, at vi har en enorm stor mulighed for at skabe et sundt liv, for os selv og vores børn. Ved at tage ansvar for, at tilegner os redskaber til at forebygge og optimere vores sundhed, har vi mulighed for, at stå stærkt i os selv. Det giver os mod og overskud til at skabe et passionet high performance liv – privat og på jobbet.

At skabe en balance i vores liv fysisk, mentalt og psykisk, så vi kan være der 100% for vores børn og være de helt unikke rollemodeller, som hvert eneste barn har krav på.

Jeg arbejder på at fuldføre min mission, ved at tilbyde grundige holistisk undersøgelser, behandlinger og mentoringer, der optimere dig fysisk,mentalt og psykisk. Det gør jeg med udgangspunkt i en meget høj faglighed og ved at kombinere nyeste forskning, emperi og klinikerfaring.

MIn Vision

Sand Sundhed Danmark går forrest indenfor sundhed nu og i fremtiden.  Min vision er at skabe en revolution i Danmark omkring opfattelsen af, hvad det vil sige at forebygge – din sundhed.

Jeg ønsker at skabe et sundhedshus, som bliver dansk karriereliv og sportslivs førende og foretrukne sundhedshus, hvor et holistisk sundhedstjek for voksne og børn tager udgangspunkt i en høj faglighed fysisk, mentalt og psykisk.

Med et personaleteam af eksperter der autentist og passioneret brænder for at hjælpe karrieremennesker og deres børn til at leve et langt liv fyldt med sund energi, livsmod og passion.

BOOK EN TID

Drejer det sig om en akut tid: send SMS eller ring: 6137 1358

Sand Sundhed Danmark

Sand Sundhed Danmark
Businesshouse
Jernbanegade 23B
4000 Roskilde
Rutevejledning

SAND SUNDHED DANMARK

5 + 7 =