Mentoring

En mentoring hos mig er et kærligt og dedikeret, rum hvor jeg skaber plads til personlig udvikling og styrker dit mod igennem dialog og kropsarbejde.

Jeg tager udgangspunkt i det, der bevæger sig i nuet og de mål og ønsker du vil have hjælp til at opnå.

Det kan være noget ud ønsker at opnå, blive bedre til, eller noget du ønsker at ændre; fysisk, mentalt eller psykisk i forhold til dit karriereliv eller privatliv.

Vi er i en konstant bevægelse og udvikling fysisk, mentalt og psykisk. Jo bedre vi kender vores historie, vores styrker og udviklingsområder desto stærkere står vi, når vi ønsker at ændre noget i vores liv.

Ændringer er ofte forbundet med at træde udaf vores comfort zone. Derfor kan det være rigtig godt at få støtte og redskaber til at skabe modet og styrken til at være vedholdende, så du får skabt den forandring og de tiltag du ønsker dig.

Det er så vigtigt, at vi tør, at holde liv i vores liv, ved konstant at tilbyde og give os selv det indre livsmiljø og det ydre livsmiljø der giver optimale betingelser for livsglæde og mod til at bryde vores komfortzone og gå imod vores drømme og ønsker.

At leve et liv, hvor du konstant skaber et liv, der giver dig en høj grad af livskvalitet, er absolut et af de allervigtigste parameter for blive 100+.

 

Føler du en begrænsning:

Vi har allesammen en historie, genetisk, epigenetisk, socialmiljø og socialarv, som er og som har været med til at forme os fysisk, mentalt og psykisk udfra vores blueprint.

At leve et liv, hvor vi er bevidste om vores egne styrker, udviklingsområder og vide, hvor vi kan få støtte, når vi skal hoppe ud i noget nyt eller bryde vores nedarvede mønstre er helt afgørende for, om vi finder modet til at gøre det. Det er også afgørende for, om det bliver en super fed oplevelse i stedet for en oplevelse, der bygger på frygt og angst og som kommer til at gå udover andre.

Nogle gange ligger modstanden (angsten, frygten, forkertheden) gemt i kroppen, andre gange i hjernen eller i det ubevidste. Vi kan have det med nedarvet fra tidligere generationer, fra vores forældre, fra en god ven der svigtede os i skolegården eller en nedgørelse privat eller på arbejdspladsen.

Lige meget hvor det har sit ophav, er det vigtigt at blive bevidst om det og på det forløst. I det sekund vi forstår det, og ser det, er der allerede sker en stor forandring inden i dig for altid. Det vigtige og afgørende er her, at næste gang du møder noget tilsvarende, ved du, at du skal reagere bevidst i den givende situation og ikke på automatpilot.

En blokering eller en begrænsning kan også skyldes, at du er i en mangeltilstand af vitaminer, mineraler, fedtstoffer eller andre vitale elementer, som gør, at dine celler ikke får den optimale kraft.

Vores hjerne, mod og energi er fuldstændig afhængig af, at vi giver cellerne de optimale betingelser. Ved behov tester jeg dig for at optimere dig fysisk og kommer med  anbefalinger.

Mit udgangspunkt for personlig udvikling er altid, at det er multifaktorielt og, at vi alle er forskellige og bliver påvirket forskelligt af vores indre og ydre miljø.

 

Nedskriv meget gerne svar på disse spørgsmål ingen kommer til en session:

Stoppe op – lav en seriøs plan, der tager udgangspunkt i det optimale for dig:

Hvor mange år vil du gerne leve og være frisk fysisk og mentalt?

Hvor mange timer vil du gerne arbejde? Være sammen med dine børn? Din kæreste? Dine venner? Og dig selv? pr. dag, pr. uge, pr. måned.?

Hvilke parametre skal dit arbejde opfylde for, at du springer glad udaf sengen om morgenen?

Hvor mange penge er nok? Er du tilfreds med det du tjener om måneden og året lige nu?

Hvad ønsker du hjælp og støtte til lige nu?

Det kræver et bevidst valg, inderlig lyst, vedholdenhed og et bragende mod konstant at følge dine livsmålsætninger.

I et mentorforløb hos mig, giver jeg dig støtte, hjælpe og konkrete redskaber til at bliver på den rette vej og tage action.

BOOK EN TID

Drejer det sig om en akut tid: send SMS eller ring: 6137 1358

Sand Sundhed Danmark

Sand Sundhed Danmark
Businesshouse
Jernbanegade 23B
4000 Roskilde
Rutevejledning

SAND SUNDHED DANMARK

15 + 15 =