Naturmedicinsk test

En akut naturmedicinsk test laver jeg på en vegatest maskine.

En akut test betyder, vi behandler det, der giver problemer lige nu og her.

AKUT TEST er til dig, der har fået en infektion – bakterie eller viral, akut skade, fald, smerte, kolik, mave/tarm smerter, oprydning efter en vaccination eller lign. En akut test hjælper dig hurtigt til at blive frisk igen.

Behandlingen foregår med med homøopati og urtemedicin. Den store forskel på at bruge naturmedicin i stedet for almindelig medicin til at bekæmpe virainfektioner og bakterierinfektioner er, at naturmedicinen aktiverer kroppens egne heldbredende ressourcer til bekæmpelse, plus den samtidig opbygger kroppen igen.

Det betyder, at der godt kan komme et par dage, hvor du er rigtig træt og kroppens symptomer kort blusser op. Derefter vil du som oftest hurtigt blive rask og være tilbage med fuld energi igen.

Behandling med naturmedicin gør, at du meget hurtigere er tilbage i din naturlig gode energi. Dit immunforsvar er blevet styrket under den naturmedicinske kur og ikke modsat, som det glæder ved brug af almindelig medicin.

Efter testen vil jeg, ved behov, komme med konkrete anbefalinger i forhold til hvad du selv kan gøre indenfor kost, kosttilskud og fysisk.

Der kan sommetider være brug for to test afhængig af, hvor lang tid du har gået og været utilpas.

Hvis det er en tilbagevendende ting, du kommer med, vil jeg klart anbefale dig, at vi på et andet tidspunt laver et dyberegående sundhedstjek.

BOOK EN TID

Drejer det sig om en akut tid: send SMS eller ring: 6137 1358

Sand Sundhed Danmark

Sand Sundhed Danmark
Businesshouse
Jernbanegade 23B
4000 Roskilde
Rutevejledning

SAND SUNDHED DANMARK

13 + 9 =