Sundhedstjek

Jeg giver dig redskaber til at opnå et optimalt indre og ydre sundhedsmiljø. Det er afgørende, hvis vi vil high performe i en travl hver dag.

Du får individuelle redskaber til, hvad du kan gøre før, under og efter en peak periode, for at sikre High Performance præstation og undgå sygdom, træthed og stress.

 

Første session tager 2 timer:

Først tager vi en grundig samtale omkring dine ønsker og behov i forhold til, hvordan du selv oplever din sundhedstilstand og hvordan du ønsker, den skal være nu og fremadrettet i dit liv.

Vi kigger på det fysisk, det mentale og det psykiske. Altid med udgangspunkt i det du gerne vil have vi ligger mest vægt på.

Vi kigger på, om du grundlæggende er glad og tilfreds, med den energi du har. Om den livssammensætning du har arbejdsmæssigt, privat og egen tid, er optimal for dig i forhold til at opfylde dine mål, high performe og efterleve dine ønsker.

 

Udfra det du har fortalt mig, og det du har af ønsker, foretager jeg en række undersøgelser:

1: En fysioterapeutisk undersøgelse, hvor jeg undersøger sundheden i dit væv; muskler, sener og knogler (fleksibilitet og stabilitet).  Hvis du har smerter, eller har haft en skade, undersøger jeg det lokale område.

2: Jeg foretager en postulogisk undersøgelse og opretning – hvis der er behov.

3: Jeg foretager en vegatest, hvor jeg tester dit behov for: Vitaminer, mineraler, olier, antioxidanter, hvordan bakteriebalancen er i dit mave/tarmsystem, og om der er en forhøjet tungmetalsbelastning i din krop.

4: Jeg måler dine cellers sundhed, og når du kommer til opfølgning indenfor 2-3 uger, laver jeg en retest, for at se hvordan, du har reageret på det, vi har sat igang.

5: Jeg tager dit blodtryk.

6: Vi gennemgår din kost

7: Jeg tager et billede at dine iris, din tunge og dit ansigt, som jeg analysere og sammenholder med de andre testresultater. Disse analyser sammenholder jeg, med dine ønsker og sammenfatter resultaterne og en plan for dig.

8: Gennem hele forløbet vil der også være mentoring på det, der naturligt kommer i bevægelse, når vi begynder at styrke og bevæge de forskellige områder i dit liv.

Senest to dage inden du kommer til første session, må du meget gerne sende mig en email med følgende oplysninger:

Navn, fødselsdato, børn og hvis deres alder.

En kort ugeplan der indeholder følgende: Kost, væskeindtag, bevægelse/motion, søvn, tolietbesøg ca. antal gange pr. dag, arbejde og arbejdsmængde, fritidsinteresser, tid til dig selv, kosttilskud, naturmedicin og medicin.

To linier, hvor du kort sammenfatter, hvis der er noget, vi skal have øget fokus på og specifikke ønsker. Vi uddyber, når du kommer til første session.

2 session tager 1 time.

1: Som det første, er jeg meget interesseret i at høre, hvordan du har haft det, har der været nogle forandringer, i forhold til de ønsker, du kom med?

2: Jeg har analyseret de forskellige undersøgelser og testresultater, og har sammenfattet en individuel plan og guide for dig udfra ønsker og behov. Jeg kommer med en optimeringsplan, hvor en eller flere elementer vil indgå: Kost, kosttilskud, naturmedicin, urtemedicin, bevægelse, mindfulness og konkrete redskaber til at optimere dig selv mentalt og psykisk i en travl hverdag.

BOOK EN TID

Drejer det sig om en akut tid: send SMS eller ring: 6137 1358

Sand Sundhed Danmark

Sand Sundhed Danmark
Businesshouse
Jernbanegade 23B
4000 Roskilde
Rutevejledning

SAND SUNDHED DANMARK

2 + 12 =